FIFA 19, unul dintre cele mai mari jocuri din lume, a fost lansat vineri

Electronic Arts Romania, una dintre cele mai mari companii de tehnologie si producatoare de jocuri video din Romania, a lansat vineri la nivel global FIFA 19. Cel mai nou titlu din celebra serie de jocuri video este dezvoltat de EA Romania in colaborare cu EA Vancouver si este disponibil acum in toata lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 si PS3.

“Este o mare onoare și responsabilitate ca unul dintre cele mai mari jocuri din lume să fie creat aici, în țara noastră, de o echipă atât de diversă de talente din tech și entertainment. În fiecare an, ne străduim să oferim cea mai bună experiență pentru jucătorii din toate colțurile lumii, iar întreaga noastră echipă este foarte mândră de FIFA 19. Totodată, suntem foarte nerăbdători să vedem reacțiile fanilor odată ce au ocazia să încerce jocul astăzi și în zilele următoare! Cu FIFA 19, continuăm parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, prin intermediul căruia am adus numeroase noutăți pentru fanii din țară: trei noi jucători români, precum și introducerea noului echipament și a noului blazon ale naționalei de fotbal a României – toate acestea sunt acum «in the game»”, a declarat Vlad Beu, Supervising Development Director, Electronic Arts România.

FIFA 19 aduce multiple functionalitati noi, iar special pentru fanii romani, jocul include noul echipament si noul blazon ale echipei naționale de fotbal, precum si trei noi fotbalisti romani recreati autentic in joc – Florin Andone, Răzvan Marin si Nicolae Stanciu.

Noutati?

1. Introducerea celor 3 competitii UEFA – Liga Campionilor, Europa League si Supercupa Europei – in cadrul carora jucatorii vor putea sa se lupte pentru trofeele mult ravnite, din fazele grupelor pana în finale.

2. FIFA 19 include si finalul apoteotic al povestii lui Alex Hunter si evolutia sa in lumea fotbalului de varf in The Journey: Champions, dar si noutati in modurile FIFA 19 Ultimate Team si Kick Off.

3. In gameplay au fost introduse o serie de inovatii precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii si al jucatorilor, mai multa fluiditate si o evolutie in ceea ce privește trasaturile de personalitate ale jucatorilor. Ar mai fi de mentionat si noile Dynamic Tactics – un sistem complet reimaginat care faciliteaza personalizarea tacticilor de joc si ale lotului de jucatori, noile 50/50 Battles – pentru un plus de robustete fizica si un control cat mai rafinat in cazul disputelor pentru balon, functia Timed Finishing – care influenteaza lovirea balonului in functie de aptitudinile utilizatorului, si tehnologia Real Player Motion – care continua sa accentueze trasaturile de personalitate ale jucatorilor cu animatii realiste si autentice.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie și entertainment care operează în țara noastră și unul dintre cele două studiouri din întreaga lume care au creat jocul FIFA, alături de studioul EA din Vancouver.

EA România este prezentă în țara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC și, începând cu acest an, NHL. Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experți UX, specialiști de testare și multe altele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *