Nepoata mea si jocurile cu pisici

Nepoata mea iubeste pisicile. Sincer sa fiu, chiar nu inteleg de ce, dar sa trecem peste asta. Si fiindca le iubeste asa de mult, de cel putin o luna incoace le-a facut capul parintilor ei calendar. “Vreau o pisica” in sus, “vreau o pisica in jos”. Recunosc, ii admir persistenta, dar parintii ei s-au saturat. Nu au nevoie de inca o durere de cap prin casa, asa ca le-a venit o idee. I-au cumparat o tableta.

Va intrebati ce legatura are tableta cu pisica? Simplu. Au invatat-o pe nepoata mea sa intre pe net si sa isi caute jocuri cu pisici. Interesanta metoda, nu-i asa? Desigur, acum au o mare problema in faptul ca nu reusesc sa o dezlipeasca de tableta, dar macar au scapat de pisica. Teoretic. Practic, toata ziua aud sunete de pisica de la tableta. Se pare ca nepoata mea si-a gasit un nou joc preferat, in care imbraca o felina in diferite haine de pisici.

Amuzant, stiu. Se pare ca aceasta “pisi”, Monti pe numele ei, este practic o printesa. Si cum nu isi permite sa mearga imbracata oricum la pescuit, are nevoie de ajutor. Tinuta pisicii este foarte importanta fiindca toata lumea vrea sa faca poze cu ea si ea trebuie sa arate impecabil. Evident, si-a gasit ajutor in persoana unei mari iubitoare de pisici. Da, banuiesc ca ati ghicit la cine ma refer.

Si cum problemele nu vin niciodata singure, nepoata mea si-a descoperit o noua mare pasiune: moda. Se pare ca pe langa imbracat pisici, pisi asta mica a mea vrea sa se imbrace si pe ea. Parintii ei o sa se ditreze cu aceasta noua veste. Sunt absolut sigur. Dar sa ne uitam la partea pozitiva. Sa vedeti voi cum o sa auziti de blogul ei de fashion peste cativa ani. Daca tot sta toata ziua cu capul in tableta, macar sa invete sa ceva.

pisica-la-pescuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *