Romanii care pariaza pe bet365.com vor fi amendati

Va mai aduceti aminte de legea de reglementare a jocurilor online, cea care spunea ca toti operatorii de jocuri de noroc online care opereaza pe spatiul Romaniei trebuie sa intre in legalitate pana pe 9 septembrie 2015? Se pare ca, dupa cum era de asteptat, unele firme au decis sa nu intre in legalitate in Romania.

Ce inseamna asta? Inseamna ca firmele respective, printre care si cele care se ocupa de bet365.com, nu au dreptul sa isi ofere serviciile in tara noastra pana nu intra in legalitate. Iata anuntul celor de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc cu privire la cei de la bet365:

Vă informăm că prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat.

De asemenea, informăm toți jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”

Deja exista o lista neagra cu toate site-urile care sunt ilegale in Romania. Nu jucati pe aceste site-uri! O sa fiti amendati. Amenda, dupa cum scrie si mai sus, este cuprinsa intre 5.000 si 10.000 lei.
Lista cu site-urile ilegale o gasiti AICI.

jocuri-noroc-online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *