Care este problema cu generatia actuala

Probabil ati auzit de foarte multe ori pana acum ca exista o mare problema cu generatia actuala. De ce? Poate pentru ca fiecarui copil nascut in ultimii 20-30 de ani i s-a spus ca este special. Poate pentru ca fiecarui copil nascut in ultimii 20-30 de ani i s-a spus ca poate avea absolut orice isi doreste in viata… fara efort! Trebuie doar sa isi doreasca ceva si dorinta i se va implini.

Asta imi aduce aminte de citatul/mizeria aia cu: “daca iti doresti ceva cu adevarat tot universul si Zana Maseluta/Iepurasul de Paste/Mos Craciun vor lucra impreuna pentru ca dorinta ta sa se implineasca.” Sau ceva asemanator.

Sau poate pentru ca fiecarui copil nascut in ultimii 20-30 de ani i s-a adus totul la nas. Evident, copiii s-au obisnuit cu asta si chiar au crezut ca merita. Doar sunt speciali, nu? Asa li s-a spus. Si uite asa am ajuns in prezent, unde depresia se simte ca acasa.

Ca totul sa fie perfect, pentru ca mai lipsea ceva, a mai aparut si Social Media. Un loc in care fiecare om special isi poate arata viata speciala. Nu are importanta ca acel om este deprimat, dezamagit, stresat sau distrus de viata. Acum exista un loc in care fiecare om poate sa traiasca o viata de vis.

Ai o zi proasta? Posteaza ceva pe Facebook si numara like-urile. O sa te simti mai bine.
Esti dezamagit de viata. Posteaza o poza pe facebook in chiloti si pune un citat motivational la status. Numara like-uri si comentarille. O sa te simti mai bine.

Va recomand sa vedeti si clipul de mai jos. O sa intelegeti la ce ma refer.

One Response to “Care este problema cu generatia actuala”
  1. Aura March 3, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.