Cont de Netflix spart

In aceasta frumoasa dimineata am avut deosebita placere de a afla ca nu mai am cont de Netflix. Pe scurt, un baiat din Ecuador a reusit sa intre in contul meu si sa imi schimbe parola, ca mai apoi sa imi schimbe si mail-ul.

Evident, cand am observat acest lucru a fost mult prea tarziu si nu mai aveam cum sa intru in contul meu pentru a putea modifica ceva.

Ce faci in aceasta situatie? Simplu! Suni la Netflix.
Numarul de contact: 0800-672-120
Asistență în română disponibilă în intervalul 10:00 – 22:00 EEST, Lu – Du. Asistență în engleză disponibilă 24/7.

Am asteptat doar un minut pana m-a preluat un operator. S-a rezolvat cu o resetare de cont. De data asta am avut grija sa pun o parola care sa nu mai fie sparta.

Ce trebuie sa stiti:
1. Cardul de credit/debit este in siguranta. Cei care v-au spart contul nu acces la el pentru ca pe site apar doar ultimele 4 cifre de pe card.
2. Contul de Gmail este in siguranta. Spre deosebire de Netflix, cei de la Google stau mai bine cu securitatea. Oricum, nu strica sa va puneti o parola foarte complexa, sa activati autentificarea in doi factori si sa va inregistrati numarul de telefon acolo.
3. Parola de la Netflix ar trebui sa fie mult mai complexa. Altfel s-ar putea sa aveti aceeasi surpriza ca si mine.
4. Un search pe Google o sa va arate ca sunt foarte multe persoane care erau sa ramana fara cont de Netflix. Cei de acolo ar trebui sa se gandeasca serios la partea de securitate si sa nu mai lase posibilitatea de a schimba mail-ul atat de usor


Leave a Reply

Your email address will not be published.