Cum se comporta un “taran cu BMW”

Clipul de mai jos ilustreza perfect semnificatia expresiei “taran cu BMW”. Si mai bine zis, in clipul respectiv o sa vedeti un comportament din ce in ce mai intalnit pe strazile din Romania:

Pe scurt, cretinul implicat intr-un accident rutier (18 ani, incepator, BMW) se enerveaza (de mentionat ca el conducea regulamentar si celalalt sofer a intrat in el), scoate o bata din portbagaj si incepe sa loveasca cealalta masina. Nu il intereseaza ca este in mijlocul orasului sau ca este filmat. El este nervos si trebuie sa se descarce.

Cand se simte amenintat de oamenii din jurul lui, care pe bune dreptate merg spre el (pacat ca nu i-au dat una peste cap), batausul nostru pune mana pe telefon si il suna pe tati. Pentru ca asa fac toti batausii puternici din tara asta, pun mana pe telefon, il suna pe unul mai cu capul pe umeri si il roaga sa il salveze.

Din ce am inteles, tanarul este acum in arestul politiei. Sunt curios ce pedeapsa o sa primeasca…

P.S Ca sa fiu clar, aici am o problema cu comportamentul lui. Am inteles perfect ca celalalt sofer a fost de vina, dar unde o sa ajungem in felul asta? Cum ar fi ca toti soferii sa isi faca dreptate singuri, cu bate/cutite/pistoale sau ce altceva mai au in dotare? Nu traim in jungla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *