De ce inchidem ochii atunci cand ne place de cineva?

Acum mult timp am cunoscut o fata. Era atat de frumoasa incat mi-a placut din start. Mi-a placut atat de mult incat, de fiecare data cand am iesit undeva cu ea, am trecut cu vederea anumite lucruri si am mers mai departe in fantezia mea, o fantezia in care ea era perfecta.

Si am continuat cu fantezia mea o perioada destul de indelungata pana cand, intr-un final, m-am trezit la realitate si nu am mai putut sa inchid ochii la toate lucrurile pe care le facea, la ceea ce era ea de fapt.

Atunci cand ne place de cineva, cand ne indragostim de cineva, facem mereu o mare greseala : inchidem ochii, nu ne mai ascultam instinctele, cream o lume ideala in care persoana pe care o iubim este perfecta. Si traim in fantezia asta pana ne lovim rau de realitate.

In cazul meu trebuie sa recunosc ca am fost cel putin orb. Am fost atat de orb incat am suportat o perioada destul de indelungata o persoana superficiala, fara pasiuni, fara vise, fara aptitudini si foarte probabil, fara viitor. …dar este vina mea. Este vina mea pentru ca am inchis ochii, desi vedeam si simteam ca ceva nu este in regula.

7 Responses to “De ce inchidem ochii atunci cand ne place de cineva?”
  1. Nice November 7, 2011
  2. Mel November 7, 2011
    • admin November 7, 2011
      • Mel November 7, 2011
  3. Razvan November 7, 2011
  4. Theodora November 7, 2011
  5. Natural November 11, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *