Invatamantul romanesc

Stim cu totii ca starea invatamantului din Romania este proasta (ca sa nu spun ceva mai urat).Traim in Romania,tara tuturor posibilitatilor:avem criza economica ,criza politica, criza sociala…toate crizele din lume,ce mai!
De un singur lucru insa nu ducem lipsa : de PROSTI sau tampiti,cum zicea prea-iubitul nostru si drag presedinte.Simt nevoia sa citez din creatia basesciana : “Scoala scoate tampiti! “. Mult adevar in cuvintele prea-inteleptului presedinte,insa nici nu stie cat de mult.
Vreau sa va prezint “creatia” unui elev de clasa a VII-a la geografie :
“Noi locuim in Europa, o tara mult mai mica decat Asia(si eu care credeam ca sunt continente…).Insa ce au ei avem si noi in felul nostru. La ei Marea Moarta cu o salinitate mare, la noi fantanile umplute cu sare de handicapatii ce nu au ce face(fantani ?!? >de aici deducem ca geniul e de pe undeva de la tara). Astfel la noi se creaza o sete ca in desert, doar ca noi avem alimentare de unde ne putem lua sifon.(sifon?!?…e clar!…putere taranilor!) Ei se lauda cu un fel de Tibet si cu o vaca paroasa si netunsa numita yac(i-a murit frizerul ), si cu camilele lor care stim ca una produce mai multe bale decat o clasa intreaga. Ei se lauda cu Chomolugma, muntii Baikali , Urali, ghetari, da’ noi avem Postavarul din Brasov, gheata din frigidere si potopurile la tigani. (ce ai ma cu tiganii?)
Ei au eruptii tehtenice, da’ noi avem fasole.(si ce legatura au fasolele cu eruptiile “tehtenice” ? ) Nu stiu unde e Gobi ala, da’ cred ca e undeva prin Sud Est.( e chiar desert Gobi ala;unul destul de mare) Nu mai comentez nimic ca nu stiu ce este. Mangrave, mangrove, nu stiu ce sunteti dar Romania e mult mai misto decat Asia intreaga. Viva Romania !!! (si viva retardatii care o inhabiteaza !!!)

“Scoala scoate tampiti”.Trist! Si din pacate aceasta compunere nu este un exemplu singular.

[ad#ad-1]

4 Responses to “Invatamantul romanesc”
  1. Vania November 1, 2009
  2. admin November 1, 2009
  3. Pisi November 1, 2009
  4. STaycu November 1, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *