Nu incerca sa o impresionezi

Cel mai frumos joc care s-a inventat vreodata se numeste Seductie. De ce este asa frumos? Pentru ca intotdeuna este diferit. Cu fiecare femeie, jocul se schimba : regulile, modul de abordare, reactiile, trairile, activitatile (da,alea sexuale) …

Am spus ca regulile se schimba. Da! Dar sunt cateva care nu se vor schimba indiferent de femeie. Una dintre ele este: NU INCERCA SA O IMPRESIONEZI SAU SA-I DEMONSTREZI CEVA!!!

De ce? Pentru ca asta nu va crea atractie in veci! Vei reusi sa comunici doar urmatoarele lucruri: nu esti sigur pe tine si simti nevoie sa-I demonstrezi ceva, valoarea ta este destul de mica odata ce vrei atentia ei, o consideri mai importanta decat tine …

Acestea trei combinate nu vor duce decat la un singur lucru: ea va fi sigura ca te are la degetul mic! Vrei asta? N-as crede! Odata ce stie ca esti interesat de ea va face tot posibilul sa se distreze si sa te testeze. Si am marea banuiala ca vei pica cu brio.

Si pe langa toate aceste realizari pe care le faci cand incerci sa demonstrezi/impresionezi o femeie, mai exista si sansa sa te faci de ras. (si, Doamne, am vazut destule cazuri, chiar am trait unele dintre ele)

Si, desigur, nicio lectie nu are sens fara un mic exemplu. Acum 6-7 ani practicam inot. Tin minte ca eram la un antrenament cu un prieten. Dupa o ora de antrenament eram amindoi praf, asa ca ne-am dus la marginea bazinului pentru a schimba niste vorbe. Langa noi era un cuplu sau cel putin asa parea de la distanta. Dar nici pe departe…

Vorbim noi ce vorbim si dintr-o data ceva ne intrerupe discutia: Tipul era pe block-start (patratul acela de piatra de la capatul bazinului de pe care se porneste intr-un concurs de inot) si o striga pe domnisoara: Uita-te la mine! Fii atenta!

Spre ghinionul lui, si noi l-am auzit ,asa ca pe langa atentia ei o avea si pe a noastra. Ce voia el sa faca? Sa-I demonstreze domnisoarei ca poata sa sara cu spatele in apa. Asa ca isi ia baiatul un pic de avant, se arunca in aer, face un flick si …. da cu fata de block-start!

Eu si prietenul meu am ramas masca. “Don Juanul” nostru pur si simplu a plesnit saracul block-start, dupa care “a curs” in apa. Amica lui a ramas inmarmurita, pe noi aproape ne-a bufnit rasul.

Tipa s-a bagat dupa el in apa. “Saracul” era plin de sange si cred ca si-a pierdut cel putin un dinte in aceasta demonstratie.

Concluzii:

1. Nu erau impreuna. Daca ar fi fost, el n-ar mai fi simtit nevoie sa-I demonstreze ceva/orice (stiu ca va intrebati! Da,sunt sigur … s-a vazut asta si dupa ce l-a scos din apa; se purta colegial cu el, adica fara saruturi, imbratisari sau orice fel de gesturi tandre)

2. Cum e cu demonstratiile sau actele destinate sa impresioneze? Nesiguranta, nevoie de atentie, o consideri mai importanta decat tine, te faci de ras (rau) si devii o sursa de amuzament pentru altii

3. Ce a reusit sa faca cu aceasta “demonstratie”? > A reusit sa-I demonstreze ca nu vor fi impreuna in veci!

18 Responses to “Nu incerca sa o impresionezi”
 1. Radu December 3, 2009
 2. Mel December 3, 2009
 3. admin December 3, 2009
 4. Mel December 3, 2009
 5. admin December 3, 2009
 6. hime December 3, 2009
 7. Mel December 3, 2009
 8. admin December 3, 2009
 9. admin December 3, 2009
 10. Mel December 3, 2009
 11. admin December 3, 2009
 12. flaiu December 4, 2009
 13. Niggerul December 4, 2009
 14. strumfita avec l`esarfa December 4, 2009
 15. Catalin December 5, 2009
 16. admin December 5, 2009
 17. Anda December 5, 2009
 18. admin December 5, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *