“Reducerile” de Black Friday

Prin Septembrie am adaugat sase produse de pe Fashion Days in sectiunea de favorite. Am cumparat de foarte multe ori produse de la acest magazin si pot sa spun ca sunt multumit (pana in prezent). Evident, din septembrie pana acum am fost destul de atent la pretul acelor produse si stiu exact cat au costat. De exemplu, pana acum vreo saptamana sau doua, toate cele sase aveau pretul redus cu 30-40%.

Ei bine, avand in vedere ca se apropie Black Friday, toate reducerile au disparut. In prezent, cele sase articole de imbracaminte au pretul intreg. De ce? Pentru ca urmeaza marea reducere de Black Friday, cand comerciantii vor face “super-oferte” si vor scadea pretul astfel incat sa ajunga la cat a fost si in timpul anului. Cine stie, poate totusi sunt destui fraieri care vor cadea in capcana, nu?

Sa nu credeti ca asta se intampla doar la Fashion Days. Si la emag am observat acelasi lucru la doua produse pe care le urmaresc de ceva vreme. Sunt absolut sigur ca toate magazinele fac la fel.

Asa ca aveti mare grija ce cumparati si nu cadeti in plasa magazinelor care nu fac altceva decat sa se foloseasca de o sarbatoare inventata pentru a face profit. Reducerile cu care se lauda ei sunt praf in ochi. La noi in tara nu se fac reduceri ca in strainatate. La noi exista doar o sleata de “afaceristi” care vor sa se imbogateasca pe spatele fraierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *