Unii oameni ma sperie

Arhi ne povestea acum cateva zile despre interzicerea sarbatoririi Halloween-ului intr-o scoala. Cei care au facut tot posibilul pentru a interzice aceasta traditie importata (dar foarte distractiva pentru copii): APOR (Asociatia Parinti pentru Ora de Religie). Motivul: traditie pagana, Lucifer, Satana, draci si mai stiu eu ce alte rele le mai trec prin cap crestinilor din asociatia pentru ora de spalare a mintilor copiilor.

Ce se intampla cand religia este dusa la extrem? Tranformi unii oameni in ceva de genul:

colectiv-reactii-facebook-2

Aceasta este doar o reactie la tragedia de aseara de la clubul Colectiv. Nu este un caz izolat! Mai sunt destule personaje de genul:

Si cred ca ar fi bine sa stiti ca exista astfel de persoane. Cred ca ar fi bine sa stiti ca aceste persoane sustin Biserica SRL. Cred ca ar fi bine sa stiti ca aseara nu mai era loc in spitale pentru raniti. Asta, bineinteles, in timp ce intr-un sat sunt 28 de biserici. Asta in timp ce unii fac o catedrala de sute de milioane de euro. Cine are nevoie de spitale?

Si sa nu credeti ca doar acesti oameni spalati pe creier au aparut aseara. Oh nu. Am vazut oameni care radeau pe pagina clubului Colectiv si faceau misto de cei care au murit acolo. Am vazut oameni care puneau poze cu femei dezbracate pe pagina clubului Colectiv pentru a-i inveseli pe cei de acolo. Nu glumesc! Dupa cum spuneam, unii oameni ma sperie.

Sfatul meu: aveti grija de voi. Nimeni altcineva nu o sa dea doi bani pe voi. Uitati-va la pozele de la Colectiv! Nu uitati! Stiu ca avem memoria scurta dar incercati sa nu uitati. Viata voastra depinde de asta.

P.S Un articol scris de un om care a reusit sa scape din incendiul de aseara: Cum m-a ocolit moartea pe 30 octombrie, Clubul Colectiv Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *