X-Factor Romania – Nu exista voci aici

Am ras cu lacrimi dupa ce am am citit acest articol: “Loreen, câştigătoarea Eurovision, DECLARAŢII DURE pentru emisiune”. Invitata speciala la cea de-a doua editie a Galelor Live X-Factor Romania, Loreen (castigatoarea Eurovision 2012) a raspuns unor intrebari puse de prezentatori (Razvan si Dani).

Cea mai buna intrebare? Daca Loreen i-a vazut pe concurenti si cam ce parere are despre vocile lor. Raspunsul ei: “Nu exista voci aici.” Hahahahahahaha! LMFAO! LOL! etc. Adica la circul lor nu exista talent? Dar vai! Ce avem aici? Cine ar fi crezut asa ceva? Si eu care credeam ca doar mie imi curge sange din urechi cand ii aud pe aia. Bine, recunosc ca nu am adunat mai mult de 10 minute din ambele editii. Pur si simplu nu am ce sa aud de la magnifica emisiune.

Acesta, totusi, ar trebui sa fie un semn de alerta pentru organizatori. Circul aduce ceva audienta dar trebuie sa te concentrezi si pe talente. Pana la urma, X-Factor este o emisiune MUZICALA care are ca scop promovarea unei VOCI. Nu spun ca la Vocea Romaniei sunt foarte multe talente dar oricum, se vede diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.