Vocea Romaniei 2012 vs. X-Factor 2012

Indiferent ce ar spune lumea, Vocea Romaniei este o emisiune mult mai buna ca X-Factor Romania. Desi Factorul X s-a imbunatatit notabil in comparatie cu editia trecuta (da, ma refer la juriu), tot nu se poate compara cu ceea ce se intampla la Pro TV.

De ce? Pentru ca Vocea Romaniei are un format diferit. Se pune foarte mult accent pe voce. De fapt, asta este tot ceea ce conteaza pentru emisiune. Juriul este cu spatele, candidatii canta, cele mai frumoase voci merg mai departe. Simplu. O emisiune de bun gust, amuzanta, placuta. Ti-e mai mare dragul sa o urmaresti.

La X-Factor, pe de alta parte, se pune accent pe “spectacol”. Evident, in Romania, “spectacolul” se face cu cocalari. Astfel, in cel putin jumatate din emisiune avem “ocazia” sa admiram tot felul de mascarici. Si, ca totul sa fie complet/amuzant, juriul face misto de ei. De ce? Pentru ca cei care au facut preselectia i-au lasat intentionat pe scena… pentru spectacol (zic ei). Seamana mai mult a circ. Parerea mea. Oamenii au cam inceput sa se sature de astfel de “emisiuni”. Ori faci o emisiune cu si despre muzica, ori il chemi pe Capatos si rezolva el treaba.

4 Responses to “Vocea Romaniei 2012 vs. X-Factor 2012”
  1. Yamasha September 26, 2012
  2. Bucur September 27, 2012
  3. Bianca September 30, 2012
  4. Ok September 30, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *