Va uitati la X-Factor? De ce?

Acum serios, chiar va uitati la X-Factor? Aveti nervii necesari pentru un astfel de chin? Eu am incercat sa ma uit la emisiune. Nu am rezistat mai mult de 5 minute. Mi se pare de o FALSITATE iesita din comun. O tentative de actorie ieftina si lacrimogena, cu niste actori aproape necunoscuti si care nu au foarte mari tangente cu muzica.

Juriul :

1. Mihai Morar : eu inca nu am inteles ce cauta el in juriu. Care este tangenta lui cu muzica? Este cumva producator de muzica sau artist? Detine un label? Are o casa de discuri? Este pus acolo pe post de clovn? Imi “place” ca cineva i-a dat rolul lui Simon Cowell. “Inteligenta” alegere. Asta saracu’ n-are deosebi o nota muzicala de cheia sol nici daca viata lui ar depinde de asta si voi il puneti in juriu. Genial!

2. Paula Seling : sunt foarte curios din ce pestera ati scos-o si de ce. Mai are rost sa mentionez ca ultimul ei album dateaza din perioada in care mama mea era fecioara? Imi “lipseste” afisul de la mare in care era anuntat concertul “Florin (Salam) si Paula Se Ling” in duet (spatiul dintre Se si Ling este lasat intentionat). Am prins cateva minute din emisiunea de duminica (parca). Fata scoasa din pestera (Paula) incerca sa fie foarte emotionata de prestatia unei “talentate”. Aproape ca imi lacrima fundul de emotiile pe care Paula le transmitea. O actorie mai proasta nu am mai vazut in viata mea. Patetic! Ce ar fi sa lasati teatrul pentru cei care se pricep?

3. Adrian Sana : cine e Adrian Sana? Ce a facut el pentru muzica? Ce il recomanda pentru a face parte dintr-un juriu? Din cate imi aduc eu aminte acum cativa ani nici nu avea bani de bilet (de tren). Trecand peste toate aceste detalii trebuie sa recunosc ca asta este singurul personaj care nu imi e antipatic (din juriu).

Sa revenim la emisiune. Incep sa cred ca cei care se ocupa de X-Factor au lucrat la Acasa TV si OTV. De ce? Pentru ca X-Factor seamana cu o telenovela in care tiganii au rolul principal. Inca de la inceputul emisiunii s-a pus mai mult accent pe circ si manelarie decat pe talent muzical.

Foarte multe persoane talentate nu au primit o sansa pentru ca nu au avut acel factor X : poveste lacrimogena pentru partea de telenovela, capacitatea de a face circ pentru a amuza multimea si eventual putin talent muzical. Oare de ce in tara asta cei care fac televiziune cred ca pot sa faca rating doar pe sistemul OTV?

Dupa cum spuneam, duminica am incercat sa mai dau emisiunii o sansa. Am (re)trait, ca si la prima emisiune, acelasi sentiment de FALSITATE si TEATRU IEFTIN (mai prost chiar ca cel de pe marginea strazii). De mentionat ca sunt fan X-Factor. Am urmarit X-Factor UK, Australia si SUA. La X-Factor Romania nu m-as mai uita nici daca mi-ar da cineva bani.

8 Responses to “Va uitati la X-Factor? De ce?”
  1. Roxy's blog November 3, 2011
    • Reclame Tv November 3, 2011
  2. RazvaNN November 3, 2011
  3. raluca November 3, 2011
  4. Nume November 4, 2011
  5. Boogie November 4, 2011
  6. Alin November 4, 2011
  7. V.O.Sarb November 4, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *