Alice in Borderland (2020)

Daca ati vazut Squid Game (2021) si sunteti in cautarea unui serial similar, Alice in Borderland (2020) ar trebui sa fie pe lista voastra. La fel ca si voi, am fost suficient de incantat de Squid Game incat sa caut productii similare. Voi poate ati ajuns doar aici, eu am cautat prin toate locurile posibile pentru a gasi recomandari bune.

Dar sa nu uitam ce am mentionat in articolul precedent. Squid Game mi s-ar fi parut genial daca nu as fi vazut anime-ul Gambling Apocalypse Kaiji (2007-2011) in 2016. Iar anime-ul a fost inspirat din manga-ul cu acelasi nume. Poate sa spuna creatorul serialul ce o vrea, dar serialul lui este clar inspirat din Kaiji. Va recomand sa il vedeti si o sa intelegeti la ce ma refer. 

Revenind la Alice in Borderland, serialul este inspirat din banda desenata (manga) cu acelasi nume, foarte populara in Japonia. Il gasiti pe Netflix. Doar un sezon, momentan. Sezonul 2 va fi lansat foarte curand din ce am inteles. Posibil la sfirsit de an sau la inceputul anului viitor, cel tarziu.

Povestea: Arisu este un tanar fara prea multi bani sau noroc, cu totul diferit fata de fratele lui care are totul: inteligenta, ambitie, un loc de munca bun, etc. Singura lui pasiune se rezuma la jocuri. Viata nu are nici un sens pentru el. Asta, bineinteles, pana in momentul in care el si cei doi prieteni ai lui se trezesc intr-un Tokyo pustiu. Toti oamenii din oras dispar fara urma. Bine, aproape toti…

Ca totul sa fie perfect, cei trei se mai intalnesc cu inca doua persoane intr-o cladire parasita si ajung sa fie obligati sa participe la un joc… mortal. Si de aici incepe “distractia”.

No Responses to “Alice in Borderland (2020)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *