Squid Game (2021)

Avand in vedere popularitatea serialului Squid Game (2021) si faptul ca este pe locul 1 in majoritatea tarilor in care exista Netflix, m-am gandit ca nu ar strica sa vad si eu despre ce este vorba. Dupa cum bine stiti, nu am nici cea mai mica problema cu productiile din Coreea de Sud. Ba chiar am recomandat foarte multe seriale de-ale lor. Le gasiti AICI.

Este drept, majoritatea sunt comedii romantice sau drame romantice, dar va garantez ca sunt foarte interesante. In plus, o sa mai gasiti si alte “bijuterii”, gen Stranger (2017-2020) – drama / mister / politist. Primul sezon mi s-a parut genial.

Cum este serialul? Bun. Foarte bun. Povestea este interesanta, bine scrisa, bine interpretata, actori care isi fac treaba cu varf si indesat. Un mare “fuck you” pentru Hollywood si mizeriile pe care le scot in ultimii ani. Un exemplu perfect care arata ca o poveste buna sta la baza unei productii de succes. Nu propoganda, nu chestiile woke, nu cerintele obligatorii de avea x persoane de o anumita culoare, y persoane de un anumit gen, z persoane de un o anumita sexualitate.

Si cu siguranta ca serialul acesta mi s-ar fi parut genial daca nu as fi vazut anime-ul Gambling Apocalypse Kaiji (2007-2011) in 2016. Poate sa spuna creatorul serialul ce o vrea, dar serialul lui este clar inspirat din Kaiji. Va recomand sa il vedeti si o sa intelegeti la ce ma refer.

Alt serial similar: Alice in Borderland (2020)

No Responses to “Squid Game (2021)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *