Barry, sezonul 2, pe HBO GO

Serialul de comedie neagra Barry, cu Bill Hader, castigator al premiului Emmy, s-a intors cu al doilea sezon de 8 episoade pe HBO și pe HBO GO.

Din distributie mai fac parte: Stephen Root (Get Out) il interpreteaza pe Monroe Fuches, care se pregatest pentru un viitor fara sursa lui principala de venit; Sarah Goldberg (Hindsight) este Sally, actrita de care Barry se indragosteste; Anthony Carrigan (Gotham) este Noho Hank, noul lider al mafiei cecene din L.A., și Henry Winkler (castigator al premiului Emmy) care il interpreteaza pe Gene Cousineau, un profesor de actorie arogant, dar sarmant, care il ia pe Barry sub aripa lui protectoare.

Încercând să-și lase în urmă trecutul violent în favoarea noii sale pasiuni, Barry se îndepărtează de lumea asasinilor plătiți și se scufundă în actorie. Deși a eliminat mulți dintre factorii care-l împingeau spre violență, Barry descoperă că nu erau singurele forțe care îl influențau.

La începutul sezonului 2, Barry încearcă să se concentreze pe teatru, pe iubita și colega lui, Sally, în speranța că o să scape de legăturile cu mafia cecenă, condusă acum de Noho Hank, după ce Barry i-a ucis șeful. Monroe Fuches, fostul șef al lui Barry, nu reușește să angajeze un înlocuitor în Cleveland care să fie la fel de capabil ca asasinul lui de elită.

Barry a primit trei premii Emmy pentru primul sezon, inclusiv pentru cel mai bun actor principal într-un serial de comedie (Bill Hader), cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial de comedie (Henry Winkler) și cel mai bun mixaj de sunet pentru un serial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *