Chernobyl (2019)

Stiu ca va recomand foarte tarziu acest serial / mini-serie, si probabil foarte multi dintre voi l-au vazut deja, dar incerc sa imi spal pacatele. Daca se intampla sa cautati un serial foarte bun de vazut si auziti pentru prima data de Chernobyl (2019), va recomand sa il cautati. Va fi cea mai buna alegere posibila!

Pentru mine, cel putin, acesta este cel mai bun serial din 2019. Slabe sanse sa gasiti un serial mai bun pe HBO Go. Poate doar Game of Thrones. Cateva sezoane din Game of Thrones, ca sa fiu mai exact, pentru ca stiti ce s-a intamplat in ultimul sezon…

Nu va faceti griji, in Chernobyl (2019) nu sunt astfel de probleme.

Povestea? Banuiesc ca ati inteles despre ce este vorba dupa ce ati citit titlul serialului. Da, povestea are in vedere accidentul nuclear de la uzina din Chernobyl.

Mai exact, ne sunt prezentate intamplarile de dinaintea accidentului si cam tot ce s-a intamplat dupa eveniment: imbecilitatea angajatilor din uzina care au facut greseli fara numar, inconstienta autoritatilor comuniste locale care nu stiau cum sa acopere accidentul si pe cine sa dea vina, lipsa de informatii de la nivelul conducerii comuniste, lupta contracronometru pentru a evita un dezastru nuclear, etc.

Nu am cuvinte sa va descriu cat de mult mi-a placut… totul! Nu imi aduc sa ma fi deranjat ceva in timpul vizionarii.

Dupa cum spuneam si mai sus, il gasiti pe HBO Go.

One Response to “Chernobyl (2019)”
  1. Florin May 5, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *