The Blacklist (2013)

Cred ca m-am indragostit. Cred ca da! Si sunt tare fericit… am gasit un serial pe gustul meu absolut superb! Sunt mega/ultra multumit de el si de abia astept urmatorul episod. De foarte mult timp nu am mai fost atat de entuziasmat de un serial, mai ales ca am vazut doar un singur episod din el. Va recomand sa-i acordati o sansa. Sunt sigur ca o sa va placa!

The Blacklist (2013) are de toate: spionaj, mister, misiuni periculoase, teroristi, FBI si toate serviciile americane. O combinatie perfecta! Ba mai mult, imi plac toti actorii desi nu imi sunt cunoscuti.

Povestea: Fostul agent guvernamental Raymond “Red” Reddington (James Spader) s-a aflat pe lista celor mai cautati criminali de FBI timp de mai multe decade. Cumva, Red a reusit mereu sa se ascunda. Asta pana intr-o zi cand cei de la FBI se trezesc cu el la usa. La propriu pentru ca Reddington decide sa se predea. Ba mai mult, el este de acord sa-i ajute sa prinda un terorist dar cu o conditie: va vorbi numai cu Elizabeth “Liz” Keen (Megan Boone), o agenta FBI tanara si de abia iesita de pe bancile facultatii.

De ce vrea sa vorbeasca numai cu ea? Cine este ea si ce legatura are cu Reddington? Ramane sa aflam impreuna…

2 Responses to “The Blacklist (2013)”
  1. Adrian Skydiving October 12, 2013
    • angel3110 October 14, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *