“The Last of Us” va avea premiera pe 16 Ianuarie

Primul sezon al serialul de nouă episoade THE LAST OF US va avea premiera pe HBO și HBO Max pe 16 ianuarie.

Din distribuție fac parte: Pedro Pascal (Joe), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Murray Bartlett (Frank), Nick Offerman (Bill), Melanie Lynskey (Kathleen), Storm Reid (Riley), Merle Dandridge (Marlene), Jeffrey Pierce (Perry), Lamar Johnson (Henry), Keivonn Woodard (Sam), Graham Greene (Marlon) și Elaine Miles (Florence). Ashley Johnson și Troy Baker își vor face, de asemenea, apariția în serial.

Serialul este o co-producție cu Sony Pictures Television, avându-i ca producători executivi pe Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan și Rose Lam. Companii de producție: PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint și Naughty Dog.

Acțiunea THE LAST OF US se petrece la 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă. Joel, un supraviețuitor îndârjit, este angajat să o scoată ilegal pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică slujbă devine în curând o călătorie brutală și sfâșietoare, deoarece amândoi trebuie să traverseze SUA și să depindă unul de celălalt pentru a supraviețui.

THE LAST OF US, bazat pe celebrul joc video cu același nume dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru platformele PlayStation®, a fost scris și produs executiv de Craig Mazin și Neil Druckmann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *