The Mandalorian (2019)

Sunt mai mult ca sigur ca fanii Star Wars au auzit de acest serial. Ba chiar foarte multi dintre ei l-au urmarit si cred ca, le fel ca mine, au fost foarte incantati de ceea ce au vazut.

The Mandalorian (2019) imi da sperante ca cei de la Disney si-au invatat lectia si au schimbat abordarea in ceea ce priveste viitorul universului Star Wars.

La ce ma refer? La propaganda liberala care a distrus trilogia Star Wars (2015 – 2019) pe care foarte multi si-au dorit-o. Bine, asta la inceput, pentru ca in final au ajuns sa regrete. Sper si imi doresc ca toti cei din industria cinematografica sa inteleaga ca ne-am saturat de prequel-urile, sequel-urile si povestile lor reciclate si inutile.

Suntem satuli de propaganda. Vrem filme de calitate, nu mizerii ieftine facute doar cu scopul de a scoate cat mai multi bani de pe spatele prostilor.

Revenind la subiect, The Mandalorian (2019) ar trebui sa fie pe lista voastra de vazut daca sunteti cat de cat la curent cu universul Star Wars. Sunt sanse mari sa va placa, asta poate si pentru ca este facut in stilul primei trilogii SW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *