Alexandru Papadopol si Cristian Bota in “Bani negri (pentru zile albe)”

HBO Europe pregateste o noua productie, Bani negri (pentru zile albe), un serial scris si regizat de Daniel Sandu si produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol si Cristian Bota in rolurile principale.

Filmările au inceput in Piatra Neamt si vor continua in Onesti si Bucuresti. Producatori executivi HBO Europe sunt Johnathan Young si Antony Root, iar producatori sunt Alina David si Silvia Popescu. Tudor Reu este producator din partea Mobra Films.

Actorii din distributia serialului Bani negri (pentru zile albe) sunt: Gavril Patru (Despre oameni si melci, Charleston, Coboram la prima), Valeriu Andriuta (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass), Adriana Irimescu (In familie, La urgenta, Tinerete fara tinerete), Maruca Baiasu, Malina Manovici, Iulia Dinu, Voica Oltean (Breaking News) si mulți altii.

Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Cei doi prieteni, Doru și Ionel, vor fi interpretați de Alexandru Papadopol (Marfa și banii, Acasă la tata, Occident) și Cristian Bota (Un pas în urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Albă).

Leave a Reply

Your email address will not be published.