Aplicatia Extasy a atras investitii de un milion de euro

Extasy este prima aplicatia din Romania dedicata exclusiv experientelor spectaculoase. Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta sau chiar un zbor cu parapanta, toate sunt la un click distanta pe aplicatia Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD si Neversea, Bogdan Buta, alaturi de alti investitori au pornit in luna Decembrie acest proiect care a adunat deja investitii de un milion de euro.  

In aplicatie exista deja peste 100 de experiente disponibile in Cluj-Napoca si Bucuresti si se adreseaza atat iubitorilor de sporturi extreme, cat si celor care sunt pasionati de activitati exclusiviste, relaxante, dar si de experiente spectaculoase, pe care le pot gasi in orasul din care sunt si pe care le pot face chiar cadou celor dragi. 

Pot avea acces doar cei care se inscrie pe extasy.com si au un telefon cu sistem de operare IOS. Ei vor primi o invitatie pentru acces in varianta de beta a aplicatiei si chiar si un premiu. 

În acest moment, cei interesați pot alege să facă rafting, paintball, zbor cu avionul, zbor cu elicopterul, trasee extreme cu motocicleta, degustări de vin, ciocolată și mâncare, o zi întreagă de golf, sailling party, Thai Experiences, Spa, tururi de orașe, zbor cu parapanta și multe alte experiențe unice. În curând, în aplicație, iubitorii de festivaluri vor putea accesa experiențe unice de festival, precum meet&greet cu artiștii preferați, dar și acces în backstage-ul unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD și Neversea. 

Din luna iunie, aplicatia va fi disponibila in intreaga tara pentru toata lumea, atat in sistemul de operare IOS, cat si cel Android. In momentul lansarii, in aplicatie vor exista peste 500 de experiente, atat din tara, cat si din strainatate. 

În prezent, evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în luna decembrie, la 6,5 milioane de euro, iar investiția din primul stadiu (pre-seed- suma de care are nevoie un start-up pentru a derula proiectul) a crescut la 1 milion de euro. 

Prin această aplicație se dorește și generarea unui ecosistem antreprenorial care să încurajeze cât mai mulți tineri să își dezvolte un business în această zonă de experiențe pe care mai apoi să îl poata înscrie în aplicația Extasy. De altfel, și vendorii care vor să își înscrie experiențele în aplicația Extasy o pot face la adresa de mail sales@extasy.com.

Totodată, toți cei care își doresc să facă parte din echipa proiectului, de la developeri până la pasionați de social media pot trimite un mail la adresa jobs@extasy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *