Apple Watch Seria 7 este disponibil in oferta Vodafone 

Vodafone ofera Apple Watch Seria 7 Cellular, cu un ecran mai mare si mai avansat, rezistenta sporita, incarcare rapida, variante noi de culori ale carcasei din aluminiu si sistem de operare watchOS 8. Informatii despre pret si disponibilitate pot fi gasite pe www.vodafone.ro.

Apple Watch Seria 7 vine cu un ecran Always-On Retina reproiectat, cu o suprafață de afișaj sporită și margini subțiri. Designul Apple Watch Seria 7 este rafinat, având contururi mai rotunjite în timp ce ecranul cu a sa margine subțire dă senzația unui afișaj dincolo de curbura carcasei. Cu o grosime de doar 1,7 mm și marginile înguste, Apple Watch Seria 7 maximizează suprafața ecranului, dar având un impact minim asupra dimensiunilor generale ale ceasului. 

Apple Watch Seria 7 prezintă o interfață optimizată pentru display mai mare, tastatură  QWERTY și două fețe noi — Contour și Modular Duo — concepute special pentru noul dispozitiv. Utilizatorii beneficiază de o durată a bateriei de 18 ore, completată de opțiunea de încărcare cu 33% mai rapidă. Disponibil în varianta de 41mm și 45mm, Apple Watch Seria 7 este cel mai solid lansat vreodată, având ecranul frontal din cristal mult mai rezistent la fisuri. 

Totodată, este primul Apple Watch cu certificare IP6X pentru rezistență la praf și clasificare WR50 pentru rezistență la apă. Ceasul introduce carcase noi și foarte frumoase din aluminiu, inclusiv midnight, starlight, green și o nouă variantă blue, împreună cu o gamă nouă de curele în culori și stiluri diferite.  

Noile Apple Watch oferă instrumente indispensabile pentru sănătate și starea de bine, inclusiv senzor cardiac electric și aplicație ECG și senzor și aplicație de măsurare a saturației de oxigen. watchOS 8 îi ajută pe utilizatori să rămână sănătoși, activi și conectați, cu ajutorul unor noi tipuri de antrenamente, a noii aplicații de Mindfulness, oferind caracteristici inovatoare de accesibilitate, acces sporit în Apple Wallet, mai multe capabilități disponibile în Home, precum și îmbunătățiri aduse aplicațiilor de mesagerie și Photo. 

Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber, care le permite utilizatorilor sa folosească acelasi abonament mobil pe mai multe dispozitive. Astfel, abonatii Vodafone persoane fizice care isi achizitioneaza Apple Watch pot activa OneNumber direct din aplicatia Watch de pe iPhone, serviciul fiind inclus in primele trei luni. Dupa aceasta perioada, costul serviciului este de doi euro/ luna, fara perioada contractuala. 

Totodata, ceasul poate fi achizitionat de la Vodafone in rate de catre clientii care opteaza pentru un nou abonament de voce mobila, care isi prelungesc un abonament existent sau care aleg unul dintre pachetele cu iPhone si Apple Watch Cellular. Pentru mai multe detalii legate de preturi si oferte, vizitati: www.vodafone.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *