Bani negri (pentru zile albe) – un nou serial HBO

HBO Europe incepe filmarile pentru o noua productie, Bani negri (pentru zile albe), un serial de 6 episoade scris si regizat de Daniel Sandu (Un pas in urma serafimilor – marele castigator al Premiilor Gopo 2018). Bani negri (pentru zile albe) este produs de Mobra Films.

Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Bani negri (pentru zile albe) este un serial autentic românesc, deștept și amuzant, cu farmec, sensibilitate și potențial de poveste universală.”
Johnathan Young, VP, Original Programming and Production, HBO Europe: „Pentru noul serial HBO, creat de Daniel Sandu, ne-am dorit un oraș tipic românesc, un cadru perfect pentru povestea filmului, care să arate autentic și să permită spectatorilor să empatizeze cu personajele noastre.

Daniel Sandu, scenarist și regizor: “Mi-am dorit să creez o poveste spectaculoasă la limita subțire dintre comedie și dramă, despre oameni obisnuiți care ajung în situații incredibile. Și asta, într-o lume în care interpretarea timpului este diferită de cea normală (UTC – timpul universal coordonat).

Filmarile vor incepe luna viitoare (august) in Piatra Neamt si vor continua in Onesti si Bucureati. Producatori executivi HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root. Bani negri(pentru zile albe) va avea premiera in acelasi timp in toate teritoriile HBO Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *