Black Friday la Vodafone: Abonamente si telefoane de la 5 euro/ luna

 De Black Friday, Vodafone Romania anunta „5€ Shop”prin care ofera smartphone-uri, gadgeturi, accesorii si servicii mobile si fixe la super reduceri si in super oferte disponibile si in rate de doar 5 euro/luna. Totodata, in premiera la Vodafone, clientii vor putea cumpara electrocasnice si gadgeturi, precum aspiratoare-robot sau purificatoare de aer, in rate, impreuna cu abonamentele de servicii mobile, dar si televizoare sau sistem Wi-Fi Mesh impreuna cu pachetele de televiziune si internet. Ofertele sunt disponibile atat in magazinele fizice, cat si pe vodafone.ro, pana duminica, 14 noiembrie a.c. Totodata, clientii se pot bucura de oferte exclusive, disponibile in magazinul online.

Vodafone Romania lanseaza electrocasnice si gadgeturi, in premiera, in oferta sa de Black Friday. Astfel, pentru 5 euro/luna, clientii isi pot achizitiona aspiratoare-robot, purificatoare de aer, dar si trotinete electrice si gadgeturi, la incheierea unui abonament de servicii de telefonie mobila. Astfel, Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential poate fi achizitionat pentru 5 euro/luna impreuna cu abonamentul RED 9 redus la 7 euro, incheiat pe o perioada de 24 luni, la fel si robotul pentru curatarea geamurilor WiFi Tellur, dar si castile Bluetooth Stereo Samsung Galaxy Buds 2.Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 1S este disponibila pentru aceeasi rata lunara, la abonamentul RED 15, redus la 13 euro, cu un avans de 49 de euro, la fel si Apple AirPods Pro cu un avans de 49 de euro la abonamentul RED 9, redus la 7 euro, in timp ce purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Pro H va putea fi achizitionat, de asemenea, in rate, cu abonamentul RED 12 redus la 10 euro si un avans de 29 de euro. 

La Vodafone, clientii au de ales dintr-o varietate de modele de telefoane smart, disponibile in oferta de Black Friday, la toate abonamentele de servicii mobile, reduse si ele cu pana la 45%, cu plata in rate lunare incepand de la 5 euro. Astfel, pachetul cu smartphone Oppo A53 de 128GB, Dual SIM, 4G este disponibil pentru 5 euro/luna la achizitia abonamentului RED 9 redus la 5 euro, la fel si Huawei P40 Lite, 128GB, 4G si Samsung Galaxy A12 (2021), 64GB, Dual SIM, 4G. 

De Black Friday, pachetele de televiziune si Internet vin cu gadgeturi incluse, constand in televizoare, aspiratoare-robot, sisteme Wi-Fi Mesh, camere de supraveghere IP si casti wireless. Astfel, la achizitia pachetului cu 197 canale TV, Internet 500 si extraoptiunea MaxPak, utilizatorii primesc pentru 20 de euro/luna si un Smart TV Allview Full HD. De asemenea, la pachetul cu 197 canale TV + NET 500 la doar 15 euro/luna clientii pot opta pentru un sistem TP-Link Wi-Fi Mesh 3 pack sau pentru un Aspirator Robot Xiaomi MI Vacuum-Mop Essential. Nu in ultimul rand, pachetul de telviziune si Net 500 este disponibil in oferta de Black Friday a Vodafone la un cost lunar de 5 euro timp de sase luni. 

Vodafone a pregatit numeroase reduceri disponibile exclusiv in magazinul online, pe vodafone.ro, la abonamentele de servicii mobile, dar si super preturi la abonamentele achitate in avans. Pentru clientii prepay noi, cartela de 10 euro este disponibila in prima luna la doar 5 euro. 

Pentru a fi la curent cu intreaga oferta de Black Friday a Vodafone, clientii trebuie sa intre pe vodafone.ro, dar si pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vodafonero). Black Friday se deruleaza cu respectarea tuturor masurilor legale de siguranta si preventie si in magazinele fizice ale Vodafone Romania din intreaga tara.

One Response to “Black Friday la Vodafone: Abonamente si telefoane de la 5 euro/ luna”
  1. Andrada November 12, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *