Campania “The green power of Neversea” a castigat un premiu international

Festivalul Neversea a fost desemnat castigator la categoria Brand Activation Of The Year (The Event Production Awards – EPAs) cu campania “The Green Power of Neversea” dezvoltată in parteneriat cu CEZ Group Romania.

Prin aceasta campanie, festivalul Neversea isi propune sa devina primul festival de muzica din lume alimentat aproape integral cu energie verde, din sursă eoliana, provenita din Parcul Eolian Fantanele-Cogealac-Gradina al Grupului CEZ, situat in județul Constanta.

Ne bucură extrem de mult acest premiu. Mulțumim echipei CEZ pentru încredere, sprijin și curajul de a realiza această acțiune în premieră internațională. Video-ul cu Alex Parker mixând la peste 100 m înălțime, de pe o turbină eoliană a făcut înconjurul lumii marcând astfel debutul demersurilor noastre pentru a transforma NEVERSEA într-un festival alimentat cu energie verde în următorii 2 ani.

Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships&News Business Neversea

Parteneriatul cu Neversea este o sursă continuă de inspirație pentru noi în provocarea de a aduce energia verde mai aproape de generația tânără. Ne-am propus să atragem atenția publicului Neversea, un public reprezentativ pentru generația verde, și, iată, am reușit. Recunoașterea internațională a activării ne face foarte mândri și bucuroși!

Ondrej Safar, Country Manager CEZ România

Campania a debutat in 2019 cu o experienta in premiera mondiala: primul DJ din lume care a mixat pe o turbina eoliana, la 100 de m inaltime, amplasata in cel mai mare parc de eoliene din Europa – CEZ Wind Park. Pentru prima data muzica electronica s-a auzit de pe varful unei turbine eoliene, intr-un mix de 5 ore, intr-un decor unic.

Demersurile Neversea continua si in acest an cand o suprafata si mai mare din festival va fi alimentata cu energie verde din sursa eoliana pentru a preveni, reduce si compensa orice efect advers asupra mediului.

Editia 2020 a festivalului Neversea va avea loc in perioada 2-5 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *