Discovery Channel si HGTV: recomandari Octombrie

Luna octombrie aduce povesti captivante in universul Discovery. Fie ca vorbim de programe din lumea turbo, salbaticie, aventura sau casa si gradină, Discovery Channel si HGTV au pregatit multe surprize pentru fanii pasionati. 

Mașini la comandă (de miercuri, 7 octombrie, de la 21:00) – Fiecare episod îi urmărește pe Beau, Dave și “Mad” Mike descoperind automobile unice, istorice, pe care le refac și le reintroduc în cărțile de istorie auto. La sfârșitul fiecărui proiect, echipa testează produsul finit: mașinile intră în cele mai mari competiții, sunt încercate pe cele mai dure piste și prezentate în fața întregii lumi, alcătuind una dintre cele mai trăsnite colecții de mașini din toate timpurile.

Legendele sălbăticiei (de sâmbătă, 7 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă urmărește doi specialiști în sălbăticie, buni prieteni din copilărie, care investighează, studiază și încearcă să rezolve unele dintre cele mai incredibile mistere ale naturii. Împreună, ei se avântă curajoși în sălbăticie, din Alaska până în Papua Noua Guinee, ca să găsească descifreze unele dintre cel mai înfiorătoare taine din lumea naturii.

Indigenii din Alaska (de vineri, 23 octombrie, de la 22:00) – În străfundurile sălbăticiei din Alaska s-a format și a crescut o familie incredibilă: Billy, Amy Brown și cei șapte copii ai lor supraviețuiesc izolați de civilizație, bizuindu-se unii pe alții. Clanul și-a dezvoltat propriul accent și dialect și se autoproclamă „o haită de lupi”. Ce le rezervă oare viitorul celor din această haită de lupi absolut unică?

Expediție la capătul pământului (de duminică, 25 octombrie, de la 22:00) – Această serie captivantă oferă o perspectivă sinceră și necenzurată asupra motivelor, spaimelor și eforturilor trăite de cei care au supraviețuit unei aventuri de 11 luni în legendarul Pasaj de Nord-Vest.

In luna octombrie, fanii HGTV vor putea descoperi plajele cu nisipuri albe din Bahamas si vor deslusi secretele unor restaurari si renovari de succes, chiar de la experti in domeniu:

Case mari la prețuri bune (de sâmbătă, 3 octombrie, de la 20:55) – Pentru Tamara Day, expertă în restaurări de locuințe, nu există case prea mari! Născută în Kansas City și mamă a patru copii, ea se specializează în renovat case de mari dimensiuni, proiecte pe care alții se tem să le accepte. De la un conac demodat, construit în stil Tudor în anii 1970, până la o casă în stilul tipic regiunii franceze Provence, Tamara le redă acestor splendori frumusețea originală, pentru ca alte familii să se îndrăgostească de ele și să se mute aici. Cu ajutorul tatălui ei, Ward, Tamara insuflă o nouă viață unor structuri cândva impunătoare, demonstrând că o casă mare nu are neapărată nevoie de un buget la fel de mare ca să fie reparată, iubită și locuită.

Ne mutăm în Bahamas (de duminică, 25 octombrie, de la 20:55) – Plaje cu nisipuri albe, soare strălucitor tot anul și oameni prietenoși – iată de ce Bahamas este o destinație de vis pentru orice vacanță. Această serie transformă însă fantezia în realitate, căci urmărim americani care au decis să renunțe la viața într-un oraș mare pentru o vacanță „cu normă întreagă”, mutându-se în acest paradis. De la alegerea insulei pe care își pot cumpăra proprietatea care li se potrivește, fiecare episod ne prezintă în detaliu căutările celor care sunt gata să își vadă visul cu ochii. Există o mulțime de locuri și proprietăți uimitoare, deci singura problemă este ca fiecare să decidă ce bucățică de paradis își va alege!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *