Discovery, Inc. anunta lansarea serviciului de streaming discovery+

Discovery, Inc anunta lansarea globala a discovery+ (www.discoveryplus.com), serviciul de streaming cu abonament al emisiunilor inspirate din realitate care va debuta in SUA pe 4 Ianuarie 2021. discovery+ se va lansa global in mai multe etape, cu faza initiala acoperind 25 de teritorii si fiind deja inceputa cu India, Regatul Unit si Irlanda.

La lansare, discovery+ va avea cea mai cuprinzătoare ofertă de conținut a oricărui serviciu de streaming, inclusiv o varietate de serii exclusive și originale bazate pe pilonii populari în care brandurile Discovery au o poziționare puternică – lifestyle și relații, casă și mâncare, crime adevărate, paranormal, aventură și istoria naturii, precum și știință, tehnologie și mediu, dar și documentare exclusive.

discovery+ va oferi și o colecție definitorie de emisiuni despre natură și mediu, având în prim-plan accesul exclusiv prin streaming la oferta vastă a emisiunilor de istorie naturală a BBC, inclusiv seriile Planet Earth și Blue Planet, alături de conținutul digital al The Dodo. 

Pe lângă acestea, discovery+ va fi locul în care conținutul brandurilor partenere, A&E, History și Lifetime, se va contopi cu brandurile Discovery pentru prima dată. Cele peste 1.500 de episoade din francizele de top ale A&E vor include The First 48, Dance Moms, Ice Road Truckers, Pawn Stars, Duck Dynasty, Ancient Aliens, Married at First Sight, Storage Wars și 60 Days In. Aceste achiziții întăresc poziția discovery+ drept cel mai important serviciu de streaming de divertisment inspirat din realitate.

La nivel international, Discovery va utiliza libraria uriasa de continut in limbi locale, precum si portofoliul vast de sport in direct, pentru a duce oferta catre consumatori in mai mult de 25 de teritorii cheie, inclusiv in zona tarilor nordice, Italia, Olanda si Spania, avand planuri de lansare in America Latina, inclusiv Brazilia, in 2021.

In Europa, discovery+ va cuprinde si oferta premium de sport relevant la nivel local, a Eurosport, care include transmisiuni multi-sport precum turneele de Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, motorsport, fotbal si sporturi de iarna. Incepand cu Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice* in materie de streaming si singurul serviciu unde utilizatorii pot urmari fiecare minut, fiecare medalie decernata si fiecare erou atat in direct, cat si la cerere.

One Response to “Discovery, Inc. anunta lansarea serviciului de streaming discovery+”
  1. Florin December 6, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *