Initiere In Fotografie

[ad#ad-1]

“Cursul este organizat de fotograful Dan Dinu, in colaborare cu Fotoclubul EXDECO Brasov.

Cursul este alcatuit dintr-un numar de 14 sedinte, ce vor cuprinde aspecte complete axate in special pe fotografia digitala. Fiecare curs va fi insotit de material vizual, fotografii si proiectii, punandu-se astfel baza pe exemple practice si pe un caracter cat mai interactiv al informatiei prezentate.

Pe durata cursului se vor face deplasari in locatii cu bun potential fotografic, unde cursantii vor putea aplica practic cele invatate. La finalul cursului, participantii vor obtine o diploma si vor avea posibilitatea de a se inscrie in fotoclub, unde sa aprofundeze cunostintele despre fotografie si sa participe la expozitii si saloane de fotografie nationale si internationale.

Fiecare lectie beneficiaza de un slideshow prezentat cu videoproiector pe un ecram mare, de proiectii de fotografie pentru studiu de caz sau de videoproiectii realizate de indrumator. Cei care vor pot veni cu laptop-ul personal care poate fi de folos mai ales la lectiile practice pentru exersare.

La sedintele de curs se pot aduce in orice moment fotografii care sa fie comentate de catre participanti si de catre indrumator pentru a putea evidentia erorile de expunere sau de compozitie facute si pentru a reusi mai usor sa evitati unele greseli pe viitor.

Cursul se poate urma chiar daca nu detineti un aparat de fotografiat performant sau daca sunteti in curs de achizitionare a unui aparat. Informatiile din curs va pot ajuta sa luati o decizie buna in acest sens.

La sedintele de curs, participantii vor putea studia si folosi aparatura Nikon cat si alte accesorii si echipamente (filtre, obiective, accesorii pentru curatare si intretinere). Pe toata durata cursului participantii beneficieaza de preturi promotionale la anumite produse din magazinul www.f64.ro. Deasemenea participantii primesc pe o perioada nelimitata un discount de 30% pentru orice serviciu de inramare comandat pe site-ul www.arta-inramarii.ro si posibilitatea sa expuna 30 de lucrari in Salonul de Arta cu vanzare gazduit pe site. Cursantii pot testa echipamente profesionale de la Manfrotto, Gitzo si Kata oferite de Photo Set-up la sedintele de curs si la turele foto. Pe toata durata cursului cursantii pot invata cum se curata senzorul aparatului foto si pot beneficia de o curatare gratuita cu produse Green Clean si Visible Dust.

La finalul cursului fiecare participant primeste o diploma care adevereste ca a urmat acest curs.”
Sursa : http://photolife.ro

[ad#ad-1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *