Max contribuie la un record de audiență la Jocurile Olimpice

Lansarea Max, platforma de streaming a Warner Bros. Discovery, a contribuit la transformarea modului în care publicul urmărește Jocurile Olimpice în toată Europa.

Numărul total de utilizatori unici pentru Paris 2024 pe platformele de streaming ale Warner Bros. Discovery a depășit deja numărul pentru întreaga ediție a Jocurilor Olimpice din vara anului 2021, după numai două zile* de competiții la Paris. În weekendul de deschidere, Warner Bros. Discovery a stabilit, de asemenea, un nou record pentru numărul de abonați noi într-o singură zi în toată Europa – cu mult peste așteptări.

Atât pe Max, cât și pe discovery+ (disponibil în unele țări din EMEA), Paris 2024 a generat aproape un miliard de minute de streaming, de peste șapte ori mai mult decât în același moment al Tokyo 2020 și reprezentând deja 75% din totalul minutelor de la acea ediție a Jocurilor Olimpice. Timpul petrecut pe Max și discovery+ a crescut, de asemenea, în mod semnificativ, media de minute urmărite de fiecare privitor crescând cu 63% față de Tokyo 2020 până în prezent.

De cinci ori mai mulți privitori în regim de streaming au urmărit Jocurile în comparație cu aceeași perioadă a Tokyo 2020. Lansarea Max a fost un factor-cheie în creșterea audienței, reprezentând 80% din audiența totală de streaming până în prezent. Sâmbătă, 27 iulie, Warner Bros. Discovery a înregistrat un număr record de privitori pentru Jocurile Olimpice. 

Engagementul de pe site-urile Eurosport, care oferă gratuit știri despre Jocurile Olimpice și materiale video scurte, a crescut, de asemenea, cu peste 43%.

Media de audiențe ale televiziunilor Eurosport a crescut în toate piețele majore în comparație cu Tokyo 2020 și a crescut cu 98% în timpul Jocurilor de până acum, mergând împotriva tendinței de scădere a utilizării totale a televizorului din ultimii ani**. 

Jocurile Olimpice Paris 2024 continuă până la Ceremonia de închidere de duminică, 11 august 2024. Sărbătorind prima ediție a Jocurilor Olimpice ca Warner Bros. Discovery, Paris 2024 sunt difuzate în aproape 50 de țări în 19 limbi pe Max, discovery+ și la Eurosport. 

* Zilele 1 și 2 ale Jocurilor Olimpice au avut loc sâmbătă, 27, și duminică 28 iulie 2024, dar evenimentele sportive din cadrul Jocurilor au început miercuri, 24 iulie, iar Ceremonia de Deschidere a avut loc pe 26 iulie.

** Audiența TV în următoarele teritorii: Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, România, Suedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *