Perry Mason pe HBO si HBO Go

Serialul original HBO Perry Mason, cu Matthew Rhys, castigator al premiului Emmy®, in rolul principal, a avut premiera azi pe HBO si HBO GO. 

1931, Los Angeles 
În timp ce restul țării se chinuie să supraviețuiască marii crize financiare, LA înflorește. Când cazul deceniului ajunge la ușa lui Perry Mason, goana pentru a afla adevărul devine neîntreruptă și principalul său scop.

Matthew Rhys este Perry Mason, un detectiv particular care trăiește de la un caz la altul și care este bântuit de amintirile din război, John Lithgow este Elias Birchard “E.B.” Jonathan, un avocat cu probleme și prietenul lui Mason, Juliet Rylance este Della Street, secretara lui E.B., Tatiana Maslany este sora Alice McKeegan, lidera unei congregații, Chris Chalk este Paul Drake, un polițist ambițios, și Shea Whigham este Pete Strickland, care este angajat de Mason sa-l ajute în diferitele sale anchete.

Din distributie mai fac parte Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcón, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange si Robert Patrick.

Serialul este creat de Rolin Jones și Ron Fitzgerald si este bazat pe personajele create de Erle Stanley Gardner. Producatori executivi sunt Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones si Timothy Van Patten, care este si regizorul serialului; co-producatori executivi sunt Aida Rodgers; producator: Matthew Rhys. 

Cate un episod din cele 8 va fi disponibil in fiecare luni pe HBO GO si va fi difuzat la HBO de la 04:00 si 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *