Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil in oferta Vodafone

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil in oferta Vodafone Romania. Cel mai performant smartphone al producatorului sud-coreean poate fi achizitionat in variantele de culoare Aurora Glow si Aurora Black. 

Telefonul ofera un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) si o camera DepthVision. Camera frontala dispune de 10MP si Night Mode, ce permite utilizatorilor sa surprinda selfie-uri de calitate indiferent de conditiile de lumina.

Ecranul Infinity-O Display de 6.8 inch este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca utilizatorul se uita la programele TV favorite, la un film sau ca se bucura de jocul video preferat.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G este disponibil impreuna cu abonamentele 5G Red Infinity 17 Nelimitat si Red Infinity 25 Nelimitat care ofera internet nelimitat pentru viteze 5G.

Vodafone Romania este primul operator de telecomunicatii care a lansat servicii comerciale 5G in iunie 2019, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Mamaia. Mai multe detalii sunt disponibile pe vodafone.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published.