Serialul FOODIE LOVE este disponibil pe HBO GO

Foodie Love este primul proiect de serial de televiziune creat de regizoarea laureata cu premiul Goya, Isabel Coixet. Toate cele opt episoade sunt disponibile pe HBO GO.

Serialul a fost filmat in Spania, Italia, Franța si Japonia. Este prima drama spaniola produsa de HBO Europe.

Laia Costa interpreteaza rolul principal feminin. Nominalizata pentru un BAFTA Rising Star in 2017, Costa a castigat premiul Gaudi pentru interpretarea ei din filmul multi-premiat Victoria, alaturi de o nominalizare pentru Cea mai buna actrita la Premiile Filmului European. Creditele ei cinematografice includ si productii precum Only You, Life Itself, Newness si Duck Butter, iar creditele in televiziune includ titluri precum Cites, Bandolera, Pulseras Rojas si Carlos, Rey Emperador.

Actorul si regizorul argentinian Guillermo Pfening intruchipeaza cealalta jumătate a cuplului: personajul lui este un matematician de succes, cultivat, dar cateodata naiv. Pfening a castigat premiul pentru Cel mai bun actor la Tribeca Film Festival pentru interpretarea lui din lungmetrajul Nobody Looks at Us și in tara lui de origine este cunoscut pentru serialele Supermax, Valiente si Vidas robadas. Creditele lui cinematografice includ si Born and Bred si The German Doctor (Wakolda).

Atunci când o aplicație de dating care găsește persoane singure pasionate de gastronomie face legătura dintre doi tineri de treizeci și ceva de ani, aceștia încep să se cunoască prin intermediul mâncărurilor precum jamon, ramen și alte feluri sofisticate. Dar amândoi au rețineri din cauza relațiilor anterioare.

Ei vor afla dacă lucrurile pe care le au în comun, precum pasiunea lor pentru mâncarea japoneză sau antipatia pentru snobismul unora care își zic „foodie”, vor fi de ajuns ca să-i ajute să guste iubirea adevărată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.