Targul de Craciun online al freelancerilor

De Craciun, NO.MAD Talks propune un exercitiu de imaginatie si de actiune: cum ar fi sa inlocuim cadoul traditional cu unul care il poate ajuta pe prietenul antreprenor sa-si creasca afacerea, pe mama care a devenit pasionata de arta, pe tatal care si-a descoperit un nou talent in pandemie sau pe prietena din copilarie care poate are nevoie de un curs de nutritie sau de business coaching? 

Fie ca e vorba de sedinte de dezvoltare personala sau poate de terapie, masaj dupa orele de lucru de acasa, un pachet de articole pe blog sau de ad-uri pe Facebook, audit SEO sau servicii de optimizare online, o masa de Craciun imbelsugata sau multe dimineti cu cafea buna, aceste cadouri ii pot ajuta pe cei dragi sa fie mai bine si sa le mearga mai bine. 

Targul de Craciun al freelancerilor este primul targ online unde freelancerii ofera servicii si produse impachetate in experiente cu sens, utile si valoroase. Artista Madalina Paval a gandit un concept de ateliere despre radacini, traditii, jocuri si cantece pentru cei mici.

Designerii din spatele HappyFriday, AWE. Fashion. Stories si Maria Amelian, sub umbrela Happy Together, au pregatit o serie de pachete ce imbina hainele si accesoriile de designer pentru toate ocaziile si toate gusturile. Antrenorul de comunicare constructiva Nae Sovaiala pune la bataie 4 antrenamente argumentative pentru cei carora le e greu sa navigheze conversatiile dificile. Fotografa Delia Simon ofera sedinte foto profesionale de produs sau de brand personal la preturi speciale. Colectivul de actori Colind Express bat la usa de pe Zoom sa colinde toata familia, oriunde in tara sau in lume s-ar afla. 

Mai sunt disponibile in targ cosuri cu dulceata delicioasa pentru dimineti cu energie, sesiuni de consultanta psihologica pentru reducerea nelinistilor si pachete de articole pe blog si postari in social media, de studiat, ales si rezervat pentru acasa direct la freelancerii si antreprenorii care le ofera.

De asemenea, vor mai fi adaugate sedinte de masaj si de consiliere in organizarea casei, sesiuni de business coaching, filme de arta pentru serile reci de iarna si pachete de delicatese pentru mesele de sarbatoare, care sa lase mai mult timp pentru impodobirea bradului alaturi de cei dragi.

Inscrierile sunt deschise in continuare la Targul de Craciun online al freelancerilor si se pot face aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *