The New Pope, din 10 ianuarie pe HBO GO

Serialul The New Pope / Noul papa, creat si regizat de Paolo Sorrentino, castigator al premiului Oscar®, cu Jude Law și John Malkovich in rolurile principale, va avea premiera pe 10 ianuarie pe HBO GO.

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după o întorsătură de evenimente neașteptată și misterioasă, secretarul de stat Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete.

El își dă seama că va fi dificil să ia locul carismaticului Pius al XIII-lea a cărui viață atârnă de un fir de ață. Lenny Belardo a devenit un sfânt și sute de oameni îl idolatrizează, dar biserica este asediată de scandaluri care riscă să distrugă ierarhiile și de amenințări externe care lovesc în simbolurile creștinismului. Ca de obicei, nimic nu este ceea ce pare în Vatican.

Toate cele noua episoade din The New Pope / Noul papă sunt regizate de Paolo Sorrentino. Scenariul este scris de Sorrentino cu Umberto Contarello și Stefano Bises.

Din distributie fac parte nominalizatii la Oscar® Jude Law si John Malkovich, iar Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier si Maurizio Lombardi isi reiau rolurile din The Young Pope/ Tanarul papa. Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir si Massimo Ghini se alatura distributiei, iar Sharon Stone si Marilyn Manson va avea roluri episodice.

No Responses to “The New Pope, din 10 ianuarie pe HBO GO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.