Tinder Gold

De ceva vreme, cei de la Tinder testeaza in cateva tari (Argentina, Australia, Canada, Mexic) o noua optiune pe care vor sa o introduca pentru publicul larg. Numele ei: Tinder Gold. Pe scurt, aceasta optiune le va permite cei carora vor plati pentru ea sa vada exact cine le-a “dat like”.

Suna interesant, nu-i asa? Cu toate ca farmecul aplicatiei cam dispare cu aceasta optiune, cei care au mai putina rabdare si nu vor sa isi piarda t2impul degeaba vor avea la dispoztie Tinder Gold. Astfel, ei vor putea sa vada intr-o lista exact cine ii “place si, desigur, vor putea sa le vada profilul si sa “faca ceva in aceasta privinta”.

Ca si Tinder Plus, optiunea Gold va fi contra cost. Cei care au deja Tinder Plus vor plati doar o diferenta de bani in plus pentru Gold, in timp cei care nu aceasta optiune vor plati un tarif intreg pentru Gold, dar vor avea la dispozitie toate beneficiile din Tinder Plus.

La fel ca si la Tinder Plus, cei care aleg optiunea Gold pentru o perioada mai lunga de timp vor avea parte de reduceri.

Chiar sunt curios sa vad si sa testez aceasta optiune. Ramane de vazut cand va ajunge si in Romania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *