Vodafone Romania, certificata Top Employer

Vodafone Romania a fost certificata Top Employer pentru al doilea an consecutiv de catre Top Employers Institute, autoritate globala in recunoasterea excelentei in practicile de resurse umane. Certificarea se acorda in urma unui proces complex de evaluare ce consta intr-un studiu intern extins care exploreaza sase dimensiuni specifice HR, de la strategia de resurse umane, la mediul de lucru asigurat angajatilor. Pentru a fi certificate, organizatiile trebuie sa demonstreze ca asigura angajatilor sai cele mai bune conditii de munca si cele mai eficiente politici de personal. 

„Ne bucuram ca am reusit sa ne mentinem pozitia de Top Employer in Romania, cu atat mai mult cu cat aceasta recunoastere vine dupa un an dificil si cu atat de multe provocari pe toate palierele noastre de business, nu doar in HR. In 2020 ne-am lasat ghidati de Spiritul Vodafone: ne-am unit fortele si mai tare, am avut grija de siguranta si bunastarea fiecaruia dintre colegi si am facut impreuna toate eforturile pentru a ne sustine clientii si colaboratorii.

In ciuda distantarii fizice, am fost mai aproape ca niciodata, prin comunicare permanenta pe toate canalele interne, prin workshop-uri de wellbeing si chiar ne-am creat grupuri noi de discutie in care sa ne impartasim provocarile – de exemplu, grupul dedicat parintilor din Vodafone. Le sunt recunoscatoare tuturor colegilor mei pentru deschiderea, entuziasmul si rezilienta de care au dat dovada. Anul acesta ne vom baza pe lectiile anului trecut si vom continua sa punem in prim-plan siguranta si bunastarea angajatilor prin programe si politici dedicate, urmarind in continuare sa asiguram un mediu de lucru orientat spre dezvoltare si colaborare”, a declarat Anca Bancu (Marcu), Director Resurse Umane Vodafone Romania.

Top Employers Institute este o autoritate internationala de certificare ce se adreseaza companiilor care doresc sa isi evalueze si imbunatateasca mediul de lucru. Pentru obtinerea certificarii „Top Employer”, un angajator trece printr-o etapa de verificare, urmata de o etapa de evaluare a practicilor de resurse umane ce acopera strategia de personal, mediul de lucru, recrutarea de talente, invatarea, starea de bine, diversitatea si incluziunea si altele.  

Pe langa cele doua certificari consecutive obtinute din partea Top Employers Institute, Vodafone s-a situat in 2018, 2019 si 2020 pe primul loc in industria de telecomunicatii si in primele zece pozitii ale „Topului celor mai doriti angajatori”, realizat de Catalyst Solutions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *