Watchmen, din 21 octombrie pe HBO GO

Watchmen, serialul scris si produs de Damon Lindelof (castigatorul premiului Emmy® pentru Lost si creatorul serialului HBO, The Leftovers), va avea premiera pe 21 Octombrie la HBO si pe HBO GO. 

Acțiunea are loc intr-o realitate alternativă in care supereroii sunt considerati raufacatori. In ciuda acestui fapt, unii dintre ei se aduna pentru a incepe o revolutie. Serialul Watchmen bazat pe romanul grafic omonim are nouă episoade, iar Nicole Kassell regizează primul episod.

Acțiunea are loc în Tulsa, Oklahoma, la trei ani după ce a avut loc un atac rasist asupra poliției și familiilor acestora, atac cunoscut sub numele de Noaptea Albă. În urma atacului, polițiștii poartă acum bandane galbene pentru a-și proteja identitățile, în timp ce membrii grupului din spatele atacului, The Seventh Kavalry, poartă măști alb-negre „Rorschach”. Plin de stil, umor negru, muzică și acțiune, Watchmen este o dramă care urmărește un grup de supereroi, care se confruntă cu probleme personale și etice, la limita neclară dintre bine și rău.

Din distributie fac parte: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr.

Primul episod din cele 9 va avea premiera pe 21 Octombrie la HBO (de la ora 04:00 si 20:00) și pe HBO GO, iar apoi un episod nou va fi disponibil in fiecare luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.