Best Of Tpu.ro – cele mai bune bancuri – Partea a IV-a

* “Eu obișnuiam sa-i spun “bebe”, “puiuț” sau “șurubel”. Voi cum vă alintați iubitul / iubita?” – șurubel?!? Serios?

* * “Ce parere aveti despre acest citat : “Orice iubire are stropi de infinit.”?”
Raspunsuri de pe site:
– “Cum am spus o iubire sincera intr-un cuplu, care sa degaje iubirea din partea amandurora, daca ati ajuns la despartire clar ceva nu a mers intre voi doi, dar o iubire pura si sincera nu are cum sa se sfarseasca vreodata, asta dupa parerea mea.”
– “Inseamna cel mai probabil ca chiar daca noi suntem mici, nestiutori, ignoranti si infinitul, cunoasterea absoluta este departe de capacitatile noastre, prin iubire atingem crimpei din aceasta cunoastere, atingem infinitul si evoluam, suferim schimbari iremediabile care ne definesc pentru tot restul vietii.” – Eu de ce nu m-am gandit la asta?

* * “Ce faci in sex?” – Citesti ziarul.
Raspunsuri de pe site:
– “Te dai cu sania”
– “Spargi savarina ca doar nu dai la laba”
– “Sexul incepe cu preludiu lins atins stimulat organul poate oral dupa acea bagi penisul in vagin si dai miscari de du-te vino dupa ce ti-a venit orgasmul astepti si o satisfati si pe fata dupa aia iarasi oralP.S. nu incepe daca nai peste 16 ani sau 16 ”
– “Penibil… Mai ales raspunsurile. Sexul e o forma de comuniune la superlativ, intre cele doua fiinte, baiat si fata. Schimbul bioenergetic este maxim. In mod normal si ideal presupune o comunicare foarte buna si afectiune reciproca – sentimente – durabile, sincere, puternice. In acele momente e bine sa ai atentia numai la el / ea si la gandurile voastre comune, in nici un caz la banalitati sau lucruri neplacute. Totul vine de la sine, nu trebuie fortat nimic. inocenta e mai buna decat rutina! Deci, multa rabdare. Informatii tehnice poti gasi oriunde, nu asta e problema.”

* “Prezervativele sunt pe numere? De exemplu cand ma duc la un magazin sa cumpar un prezervativ, cer un prezv. si vanzatoarea ma intreaba numarul sau doar cer un prezervativ si atat?” – Nu e virgin. Nu. N-are cum. Vi se pare.
Raspunsuri de pe site:
– “Poti sa il arati pe gicu la magazin si iti spune vanzatoarea, are experienta”
– “Sunt unele farmacii in care au o chestie, hmm cum sa iti explic, e un suport in care iti bagi pe3nisul si iti indica diferite marimi, dar nu in toate farmaciile depinde si de unde esti”

* “Cum sa fac ca atunci cand fac laba sperma sa sara pentru ca acum doar curge?” – Da robinetul mai tare. Raspunsuri de pe site:
– “Inca nu esti destul de dezvoltat pentru aceasta operatiune…Sau cand simti ca iti vine, strangi de penis. Sau te masturbezi prea des=>poate duce la cancer:Ai grija”
– “Laso mai Moale nu-i mai da in Cap 24/24″
– “Fii atent, e foarte grav. In primul rand trebuie sa iei un CD de-al lui Fuego.Trebuie sa asculti melodia Impodobeste mama bradu. Cand auzi refrenu Impodobesteeee mamaaaa braduu, trebuie sa strangi CAT POTI de tare de testicule si fratica…ai incredere in mine ca o sa mearga si o sa sara ca un jet de apa, chestiuta aia din tine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *