Tpu.ro – cele mai bune bancuri 14

Continuam seria “Tpu.ro – cele mai bune bancuri” cu generatia care va asigura viitorul si bunastarea natiunii. Categoria “Dragoste si Sex”:

“Daca mi se scoala p… cand vad o fata inseama ca nu mai sunt virgin?” – Nu. Inseamna ca esti virgin si o sa ramai asa o perioada indelungata.

“În legătură cu oracolul de azi… cu noroc sau ghinon… cum pot cataloga faptul că am avut anumite relaţii cu un cimpanzeu? Sincer. Chiar nu ştiu.” – Ai avut “anumite” relatii cu un cimpanzeu?!?

“Salllut TPU daca Iasi pune mana la (savarina) unei fete asa dintr-o data e. o prietena buna sa zicem cu credeti ca ar reactiona “ – Nu am inteles nimic. “Savarina” unei fete?

“Buna TPU Vreau si eu o iubita sa fie din arad si de 10-11 ani. Eu am 11 ani, am ochi cprui.Nu vreau comentarii de Genu(Nu esti pre tanar pentru iubita?)” – Esti prea prost pentru o iubita. Merge?

“Sal! Am 12 ani si uneori mai fac laba (de la 9-10 ani ) dar nu mereu. am si perioade cand nu fac deloc cateva luni bune dar si cateva saptamani cand fac. si am auzit ca afecteaza creierul :-s. Este adevarat? :-ss Eu deja incerc sa o stopez de 3 zile. se poate repara ceva, sunt afectat? Ma pot reface? “ – Esti afectat rau. Nu se mai poate face nimic. Esti in faza critica.

“Asi dori sa imi sug penisul. Dar pana acum numa il pot linge. Va rog foarte frumos ajutati-ma. Daca imi puteti da un Site sau un sfat. SUNT CAT SE POATE DE SERIOS “ – Esti cat se poate de prost.

“Cum se face un frenci chis?” – Frenci chis? Sper din tot sufletul sa nu te referi la “french kiss” dar pot sa pun pariu ca la asta te gandeai.

“Buna TPU! Am 11 ani si caut o iubita de 10 ani din arad dau funda la cea care vrea sa-mi fie iubita” – Funda ta o sa fie foarte apreciata. Astept cu nerabdare ca cei de la gradinita sa descopere TPU.

2 Responses to “Tpu.ro – cele mai bune bancuri 14”
  1. Randy September 7, 2012
  2. Daniell September 11, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *