Tpu.ro – cele mai bune bancuri 31

* “Buna! am si eu o intrebare ….am o cunostinta care a luat pilula de a doua zi si apoi a mancat iaurt …are vreo ceva?” – N-are vreo “nimica”…
Raspunsuri de pe site:
– “Na-re „vreo” nimic. Nici măcar minte.”
– “Baiat sau fata, si ce fel de iaurt?” – Asta e genial!

* “Salut TPU ieri m-am intalnit cu prietena mea la ia acasa parinti ei nu erau acasa si erau doar prietenele ei si eu.

ne-am asezat pe pat si prietenele ei m-au legat cu o frangie si mau dezbracat dupa au inceput sa imi maseze penisul cu picoarele si imi dadeau palme pe fund incele din urma s-a facut tarziu si am adormit am scapat eu am luat hainele si am fugit.

ce ar trebui sa fac am 13 ani?” – Saracul Creanga… El avea alfel de amintiri din copilarie.

* “Buna din nou dragii mei,diseara ies cu pr meu in oras si as vrea sa.i fc o mica surpriza, de exemplu sa ne oprim in fata unei biserici sa.i jur ca nu am sa-l las niciodata… aveti voi alte idei?” – Ce romantica esti…

* “Buna! O prietena mi-a povestit ca acum 2 zile a facut sex cu un adolescent.Ea avea 13 ani. Baiatul avea 21. A spus ca in timp ce faceau penisul partenerului se marea si nu mai avea unde sa intrein vagin,dal pana la urma a intrat.
Mi-a spus cca dupa acea partida,o gadila in vagin, undeva la capatul ei si tremura.Nu i-a spus mamei sale ca a facut asa ceva de la o asa varsta.Ce ar putea avea!” – Prostie acuta?

* “Baieti, care este genul de fete care va place?” – Ne “place” fetele care “stie” sa scrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *