Tpu.ro – cele mai bune bancuri 33

Credeam ca minorii de pe TPU s-au mai desteptat… Se pare ca m-am inselat, asa ca este cazul sa trecem la un nou episod din “Tpu.ro – cele mai bune bancuri“:

* “Astazi am avut primul sex(am 16 ani) si sunt baiat.partenera a fost buna tot super am facut-o cu prezervativ dar nu mi-a venit sa ejacuez,am facut sex o ora in toate pozele si oralurile, analurile etc. De ce nu am putut ejacua?”
Raspunsuri de pe site:
– “Daca faci sex in poze, destul de dificil sa ejaculezi. Data viitoare încearcă ceva in realitate.”
– “Probabil ca fiind prima data a are ceva de vazut, sincer nu stiu ce sa spun, parerea mea este sa vezi daca continue sa ti se intample din nou si daca este asa si vezi ca ti se mai intampla de cateva ori eu te-as sfatui sa mergi la medic sa vezi care este problema. Cu toate ca banuiesc ca la inceput se poate intampla si asta pana te ”familiarizeizi” ca sa spun asa. Poate vreun baiat iti va putea raspunde mai concret la intrebare. De moment eu as zice sa nu te alarmi pana nu vezi ce se intampla si datile viitoare.” – a inteles cineva ceva din comentariul asta?!?
– “Iata ca eu nu cred ca tu, azi, pana la ora 8:30, ai facut primul sex din viata ta! Vointa toti avem, cu putinta stam prost si cand mintea nu te prea ajuta, asa cum este vorba in cazul de fata, atunci totul este dezastros.”
– “Nu te cred.Si in vis daca faceai tot erai ud.De obicei primul sex se lasa cu ejaculare in pantaloni.Ca n-apuci sa te dezbraci.Asa ca mergi si cauta alti fraieri pe care ii poti minti.”

* “Ce se intampla daca te speli pe penis cu apa jumate calda jumate rece? dau dunda.”
Raspunsuri de pe site:
– “Iti cade prima jumatate”
– “Racesti”
– “Mai pui si sapun? Nu vreau dunda.”

* “Sexul anal mareste fundul?”
Gizas raspunsde:
“Nu. E un mit. Nu te îngraşi dacă o iei prin dos, aşa că poţi face asta în continuare dacă te face fericită. Eu am relaţii de acest fel cu prietena mea de patru ani. Nu a pus un kg.”
Altii:
– “Nu, dar este posbil sa faci ochii cat cepele de mari!”
– “Practic nu, vizibil da, din cauza pampersului folosit dupa o vreme.”
– “Gaura da se mareste dar fundul nu”
– “De ce practici scîrboșenia aia numită sex anal? Pe lingă faptul că slăbeste mușchii sfincterului anal, vei ajunge in foarte scurt timp sa faci pe tine, asa ca babele si moșii, sa mergi cu pampersi pe tine, asta vrei?”
– “Fundul nu, doar orificiul anal, dacă îl faci prea des și cu organe de mari dimensiuni.”
– “Il largeste de te caci pe tine.”

* “Spermatozoizii traiesc in aer?”
Raspunsuri de pe site:
– “NU.Mor in contact cu aerul.”
– “Daca ii pui intr-un ceaun cu apa fiarta apoi bagi malai o sa isi faca cuib acolo si vor trăi. Daca nu ma crezi incearca sa ii pui la murat sau in congelator. Si acolo traiesc.”
– “Da traiesc in aer si au conceput un idiot ca tine.”
– “Doar plopul e în aer, iar tu ești în plop.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *