Concert caritabil Suie Paparude la Brasov

Concertul caritabil sustinut de trupa Suie Paparude va avea loc vineri, 27 Octombrie 2017, dupa ora 22:00, la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).

In deschidere: Lucky Thirteen

Concertul EQUALITEEN este strigătul lor către mulțime, șansa lor de a ne atrage atenția cu privire la persoanele care suferă de boli mintale și cazuri sociale existente în Brașov susținând Asociația de Servicii Sociale SCUT Brașov.

Membrii echipei EQUALITEEN vă așteaptă în seara de 27 octombrie la Kruhnen Musik Halle unde atmosfera anilor ’80 va fi recreată de trupa Lucky Thirteen care va avea onoare de a cânta în deschiderea celor de la Șuie Paparude care vor aduce vibe-ul pozitiv al serii prin stilul fresh și divers fiind una dintre cele mai preferate trupe de muzică electronică alternativă.

În cadrul evenimentului aveți șansa să participați la diferite activități, precum tombole prin tragere la sorți în cadrul cărora vă așteaptă premii atrăgătoare, dar și să ne susțineți cauza prin donații în urnele ce vor fi deschise pe tot parcursul serii.

One Response to “Concert caritabil Suie Paparude la Brasov”
  1. imprimante etichete November 8, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *