Concert Suie Paparude la Kruhnen Musik Halle – Februarie, 2019

Concertul sustinut de trupa Suie Paparude va avea loc vineri, 22 Februarie 2019, dupa ora 23:00, la Kruhnen Musik Halle din Brasov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).

Pretul unui bilet: 30 lei
Biletele se pot achizitiona de la Rockstadt si online.

Șuie Paparude “merg mai departe”, cu un single si un album nou! Te asteptam vineri, 22 februarie, la lansarea noului album Șuie Paparude!
Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.


Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *