Dino Parc Rasnov: 700.000 de vizitatori in doi ani de la deschidere

Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a implinit doi ani de la deschidere. In acesti doi ani, parcul a inregistrat 700.000 de vizitatori si o cifra de afaceri de 18.189.852 lei.

De asemenea, Dino Parc se claseaza in top 3 cele mai vizitate atractii turistice din Brasov dupa Castelul Bran si Cetatea Rasnov!

“Numărul mare de vizitatori din acest an și reacțiile pozitive pe care le primim în continuare ne asigură că ceea ce facem aici este un lucru bun, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari iar acest lucru ne obligă să ne dezvoltăm în continuare și să ne îmbunătățim serviciile. Cred că modul în care am obținut aceste rezultate ține de felul în care reușim să găsim echilibrul între petrecerea timpului liber în mod distractiv și creativ și componenta educativă extrem de importantă a parcului.

Din acest punct de vedere suntem mândri că am reușit să devenim un muzeu în aer liber și să fim parteneri și susținători ai comunității științifice din România”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant, cu 50 de dinozauri în mărime naturală și dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive.

Mai multe detalii despre Dino Parc Rasnov (+ imagini) gasiti: aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *