In cautarea unor… saltele

Dragii mei, in urma unei plimbari prin Eliana Mall (va mai aduceti aminte de el, nu-i asa?), singurul loc care a putut fi considerat mall pentru o lunga perioada de vreme in Brasov, am descoperit un showroom foarte interesant. Daca erati in cautarea unei saltele bune (pe care puteti sa o testati inainte sa o cumparati) sau a altor articole Home&Deco, acesta este unul dintre locurile pe care ar trebui sa il vizitati.

Ce puteti gasi aici? Saltele de toate felurile (incepand de la cele cu arcuri pana la cele cu spuma HR, cu spuma memory, saltele 100% bio, precum si saltele pentru copii), dar si o gama variata de de paturi, huse de protectie, perne si pilote la un pret bun. Desigur, va las pe voi sa decideti asta.

Cum am ajuns sa vizitez un astfel de showroom? Simplu. Daca sunteti intr-o relatie sau casatoriti nu cred ca trebuie sa va mai spun de ce. Daca nu este cazul, atunci retineti faptul ca in casa in care locuiti mereu trebuie facut /schimbat/cumparat/modificat ceva. Este practic o regula nescrisa pentru cei care locuiesc cu o femeie. Si sa nu credeti ca o sa scapati doar cu lista de cumparaturi stabilita in avans. Nici pe departe. Intotdeauna mai trebuie ceva.

Eu am fost acolo sa caut doua perne. Am plecat din showroom cu patru perne (“pentru ca este mai bine sa ai inca doua rezerva”) si cu o saltea (pentru ca… “nu are importanta. de ce te zgarcesti, doar ai bani”).

De retinut este faptul ca livrarea este gratuita in oras si ca puteti cumpara produsele si in rate. Evident, toate metodele de plata sunt acceptate (cu cardul, la livrare, in rate). Livrarea in afara orasului poate avea costuri suplimentare, dar aceste detalii le stabiliti cu cei de la showroom.

Uitandu-ma mai atent la salteaua cumparata, am descoperit ca aceasta este produsa in Romania, la o fabrica din Baia Mare care a fost infiintata in 1998. Nu pot sa spun ca nu am fost surprins. Mai rar gasesti produse romanesti de calitate.

Puteti sa intrati si pe site-ul lor. O sa primiti un discount de bun venit daca va abonati la newsletter si aveti ocazia sa gasiti si alte oferte bune.

Programul Showroom-ului din Brasov:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sambata: 10:00 – 17:00.

saltele-brasov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *