Peste 2000 de spectatori au urmarit filme europene la Caravana Metropolis, in Brasov

Cinematograful Caravana Metropolis si-a incheiat calatoria la Brasov, unde a poposit in Piața Sfatului in perioada 30 iulie – 4 august, dupa ce s-a aventurat si la Sibiu (25 – 30 iunie), Bucuresti (2 – 7 iulie) sau Arad (9 – 14 iulie). In fiecare zi, de marti pana duminica, a rulat câte un lungmetraj european, incepand cu ora 21:30.

Lungmetrajele care au facut parte din program au fost documentarele CHIPURI, LOCURI, Regia: Agnes Varda, CAISA, Regia: Alexandru Mavrodineanu, unele dintre cele mai apreciate filme din ultimul an – RAZBOIUL RECE, Regia: Pawel Pawlikowski, TOATA LUMEA STIE, Regia: Asghar Farhadi, FAVORITA, Regia: Yorgos Lanthimos si comedia franceza FAMILIA MEA NEBUNA, Regia: Dany Boon.

In deschiderea evenimentului, pe 30 iulie, de la 20:30, a avut loc un spectacol de percutie oferit de BALASA PercuSsion Group.

Caravana Metropolis este cel mai mare cinematograf itinerant din România, membru al rețelei Europa Cinemas, cu un public de peste 400.000 de persoane la cele 7 ediții de până acum. Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², Caravana oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.