„Sarbatoarea Muzicii”, spectacol dedicat Maicii Domnului, ocrotitoarea Brasovului

Sambata, 7 Septembrie 2019, de la ora 19.00, sunteti invitati in Piata Sfatului din Brasov, cel mai potrivit cadru istoric si acustic pentru desfasurarea spectacolului „Sarbatoarea Muzicii”, dedicat Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea Brasovului, precedand ziua in care crestinii celebreaza Nasterea Maicii Domnului. 

Evenimentul se va deschide, așa cum se cuvine, cu o rugăciune: aria Santuzzei din opera „Cavalleria Rusticana” de P. Mascagni. Programul spectacolului continuă cu momente de o frumusețe muzicală deosebită și cu mare adresabilitate către melomani. Amintim doar câteva dintre operele și operetele, din care ne vor încânta artiștii Operei Brașov: „Traviata” și „Il Trovatore” de G. Verdi,  „Carmen” și „Pescuitorii de perle” de G. Bizet, „Turandot”, „Madama Butterfly” și „Gianni Schicchi” de G. Puccini, „Faust” de Ch. Gounod, „Liliacul” și „Voievodul țiganilor” de J. Strauss, „Silvia” și „Contesa Maritza” de E. Kalman sau „Țara Surâsului” de Fr. Lehar. 

Pe scena din Piata Sfatului vor evolua solistii Operei Brasov: Madalina Bourceanu, Nicoleta Chirila, Corina Klein, Valentina Margaras, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lacramioara Schuller, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Asineta Raducan, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Adrian Marcan, Dan Popescu.

Isi dau concursul Orchestra si Corul Operei Brașov.
Conducerea muzicala va fi asigurata de maestrul Traian Ichim.
Spectacolul va fi prezentat de solistul Operei Brasov, Lorand Cristian. 

Intrarea la acest spectacol este libera!
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.