Targul International de Carte si Muzica – Brasov, 2016

Asociatia “Libris Cultural” Brasov are deosebita placere sa va invite la cea de-a XIII-a editie a “Targul International de Carte si Muzica” ce se va desfasura in perioada 24 – 27 Martie 2016 la Brasov Business Park (str. Ionescu Crum, nr. 1),).

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris Brașov a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică și poezie și spectacolele de seară pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

Organizat la Brașov Business Park (str. Ionescu Crum nr. 1), în cel mai modern centru expozițional din oraș, respectând exigențele cititorilor actuali, beneficiind de acoperire mediatică largă, Târgul de la Brașov are, și în 2016, o agendă bogată în care își fac loc deopotrivă tradiția, contemporaneitatea și multiculturalitatea.

Vă așteptăm și în acest an la evenimentul care revigorează spațiul cultural brașovean.

Programul include:
– Joi, 24 MARTIE 2016, ora 13:45 – 14:00 – VERNISAJ SPECTACOL VIZUAL DE SCULPTURA IOAN ASTALUS
– Joi, 24 MARTIE 2016, ora 18:00 – 19:00 – INTALNIRE SI SESIUNE DE AUTOGRAFE cu VITALI CIPILEAGA, autorul cartii “DE VORBĂ CU EMMA” si al blogului devorbacutine.eu
Participa: Alice NASTASE BUCIUTA
– Vineri, 25 MARTIE 2016, ora 19:00 – 20:00 – RECITAL muzica de camera sustinut de “TRIO ESTATE”, in componenta: Ioan LIRCA MOLDOVAN (oboi), Ciprian BONTA (fagot) si Mihai MORARU (pian)
– Sambata, 26 MARTIE 2016, ora 19:00 – Dubla lansare NICU ALIFANTIS – FaceCarte si Madame Mon Amour

targul-international-carte-muzica-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *